Pressemeddelelse


SHARE YOUR COUNTRY
og ÅVP præsenterer:

FRA: Århus  V
TIL: Århus C
– parade for hurtige biler og høj musik.

Onsdag d. 20.10.04, kl. 15.00 – 16.00


 
Projektet består af to dele – et biloptog fra Gellerup til Århus Rådhus og en kort koncert på Rådhuspladsen, henvendt til lokalpolitikerne.
  
Deltagerne er Århus Vest Players, (en rapgruppe fra Århus V) også kaldet ÅVP samt bilejere fra Århus V.

Gennem lokale netværk har vi etableret kontakt til deltagere med mange forskellige bagrunde, men alle med Århus V som fælles referance.
  
Alle kører kl. 15.00 i kortege mod centrum og der køres en rundtur med endelig destination på rådhuspladsen. Undervejs sendes et radioprogram, produceret til lejligheden i samarbejde med Det Åbne Båndværksteds kanal 2 (98,7 Mhz). Alle bilernes radio vil være tunet ind på programmet, så forbipasserende vil kunne opsnappe brudstykker.
  
Når kortegen ankommer til rådhuspladsen ca. kl. 15.20, vil bilerne parkere side om side, åbne døre og vinduer, og ÅVP vil begynde koncerten.

Århus Vest Players
giver en koncert, bl.a. med et nummer, der er skrevet specielt til lejligheden og henvendt til politikerne på rådhuset. De vil også rappe numre fra deres album, der netop er udkommet.

Koncerten vil ligesom radioprogrammet blive transmitteret via radioerne i deltagernes biler, som dermed udgører lydanlæget til koncerten.
  
Politikkerene på rådhuset, der umiddelbart efter arrangementet skal til byrådsmøde, er inviteret til at overvære koncerten og til efterfølgende at tage ordet.  
  
For mere information omkring projektet:
   
www.shareyourcountry.com

mail@shareyourcountry.com


FRA: Århus V , TIL: Århus C er en del af Minority Report – en udfordring af intolerancen i dagens Danmark.


SHARE YOUR COUNTRY er dannet i 2003. Arbejder i København,  Århus og på Internettet.  
SHARE YOUR COUNTRY producerer og distribuerer materiale, der opfordrer til større tolerance og åbenhed.