23. oktober: KULTURELT SAMMENSTØD i Ridehuset.

En højenergi koncertaften, som sætter gang i de kulturelle sammenstød. Med titlen KULTUR I DEMOKRATIET gæster nogen af de mest bemærkelsesværdige navne fra den danske musikscene Ridehuset. De vil først lytte til og kort kommentere hinandens budskaber. Derefter fyrer de op for hver en koncert. Aftenen rundes af med 2 VERY SPECIAL GUESTS: DJ teamet UNIVERSAL SOUNDSYSTEM og NO NAME REQUESTED, der er legendariske på den danske hip-hop scene. Duoen har eksisteret siden 1990 og består af rapperne LITTLE-T og MUKUPA. De har begge solo-projekter ved siden af, men er til Minority Report sammen på scenen igen.Kom og mød:
ZAKI – rapper, som har turneret med det svenske ny-cirkus CIKÖR i Europa, med FM Einheit fra Einstürzenden Neubauten i USA, og som lige er kommet hjem fra en turné i Egypten med de store navne dernede.

JOMI MASSAGE – som insisterer på lydens forløsende kraft. Med sin kvindelige råstyrke smed JOMI MASSAGE som åbningsact på Spot Festivalen smed alt tøjet, tog det på igen, sang én sang og gik igen, mens vores Kulturminister måbende så til fra første række.

LAGO – performer, sanger, entertainer. Han har danset og sunget i London, performet i København, udgav i 2004 sit andet album og var gæstesolist med Geeza på Roskilde Festivalen i år. LAGOs performances er kendt for at virke yderst provokerende på folk.

CLEMENS – ord slår ikke til, når hans karriere skal beskrives. Den er national og international, den har givet ham legater, priser og fremragende omtaler. Lige nu arbejder han på sit fjerde album med forventet release sidst på året. Han fortsætter sit arbejde med at omskrive teaterstykker og skrive tekster til andre kunstnere fra sit firma Lyrik Laboratoriet.  

SCHWANZEN SÄNGER KNABEN – fire syngende a capella-bøsser med en ubændig sangglæde. Intet undgår deres opmærksomhed. De mestrer den hårfine grænse mellem pornografi og blasfemi med pragtfulde harmonier, elegante arrangementer og ætsende satiriske tekster.

Det hele er samlet af HENRIK BUSK – kunstner og stifter af den alternative kunst- og kulturentreprise Kamuflage, der hører hjemme i  København. Opererer i undergrunden ud fra en gør-det-selv-strategi. Stod blandt meget andet bag den interaktive kunstbegivenhed HalfMachine i København, 2003. Over årene er det  blevet til over 50 udgivelser med alternativ dansk musik. Og så arbejder han i øvrigt med foto, video, lyd, rum, lyrik, performance og konceptudvikling.